top of page

Naručivanje i plaćanje

Kupovina putem onlajn prodavnice Senad Hair Academy je jednostavna. U nastavku možete pronaći sve informacije kako da naručite željene proizvode.

Kupovina

Kupovina putem sajta moguća je za sve posjetioce stranice.

Pronalazak željenog proizvoda 

Do željenog proizvoda možete doći pretragom putem glavnog menija, odabirom brenda ili kategorije proizvoda. Kada pronađete proizvod koji želite da poručite, kliknite na njegovu sliku kako biste ušli na stranu sa detaljnim prikazom. Željeni proizvod odabirom opcije "Dodaj u korpu" ubacujete u svoju onlajn korpu. Ukoliko želite da kupite još proizvoda ponovite postupak. Kada ste završili sa kupovinom prelazite na opciju “Naruči”.

Plaćanje

Plaćanje je moguće izvršiti kuriru prilikom dostave. Plaćanje kuriru prilikom dostave moguće je isključivo u gotovini.

Dostava

Dostava je besplatna za iznose preko 100 KM.

Isporuka porudžbine je u roku od dva do tri radnih dana od trenutka naručivanja. Isporuku vrši kurirska služba radnim danima od 08:00 do 16:00h. Za sve porudžbine kreirane petkom i vikendom isporuku možete da očekujete u roku od pet dana.

Raspoloživost artikala

Stanje proizvoda na lageru se ažurira jednom u 24h. Iz tog razloga može se dogoditi da poručite proizvod koji je u međuvremenu rasprodat. Ukoliko dođe to toga bićete blagovremeno obavješteni.

Sadržaj korpe

Sadržaj korpe biće sačuvan i ukoliko napustite onlajn prodavnicu, pa se vratite. Kako se stanje proizvoda na lageru ažurira jednom u 24h može se desiti da željeni artikal u trenutku kada odaberete opciju “Plaćanje” nije više raspoloživ. U tom trenutku sadržaj korpe će se automatski osvježiti i Vi ćete imati informaciju o raspoloživosti željenih artikala.

bottom of page